HepaStopForte, produs de încredere pentru ficat realizat numai din extracte naturale

Damiana (Tumera Diffusa)

damiana

Cunoscută drept planta mayașilor este bogată în tanini, rășini, guma, alcaloizi, flavonoide, ce au rolul nu doar de a stimula apetitul general, ci și de a crește secrețiile gastrice dar si cele hepatice. Mai mult de atat, această planta este un tonic general, cu efect antidepresiv și anxiolitic în lupta cu oboseala sau starile apatice generate de boală. Printre beneficiile acestei plante se numară și reducerea riscului de acumulare de lichid si totodata este de folos pacientilor cu ciroza cu ascita pentru ca are efect diuretic , are proprietatea de a usura problemele digestive și a elimina constipația asociata cu alte afecțiuni ale ficatului, poate ajuta femeile in perioada menopauzei, ajuta in depresie, epuizări nervoase, anxietate cauzata de boală. In medicina chineza Damianei este folosita si în astm, bronșită, diabet, dizenterie si migrene.

Sunătoarea (Hypericum Perforatum T)

sunatoarea

Ajuta sistemul imunitar atunci cand ficatul este infectat,maiales ca hepatita are tendința să evolueze către hepatită cronică în peste 80 % din cazuri fără macar să dea vreun simptom de cele mai multe ori. Cu un conținut bogat de uleiuri volatile, favonoide, hiperină, acizi organici, între care cafeic, clorogenic, dar și taninuri, derviați antracenici, colină, betacaroten, fitoncide, poate reduce aciditatea gastrică și poate ajuta la creșterea cantitatii de sânge ce trece prin ficat, ajutatoare in cazul îngălbenirii feței sau a ochilor, se poate administra in majoritatea afcetiunilor hepatice fiind si un tonic pentru psihicul bolnavului prin efectul de relaxare. Sunatoarea are, de asemenea, efect antiseptic, calmant, antiinflamator, decongestiv, dezinfectant, astringent, antidiareic și cicatrizant, ce ajută organismul in simptome de răceală, febră, dureri musculare, oboseală și tulburări de natura emotionala.

Astragalus (Membranaceus Bunge)

astragalus

Este ingredientul cheie din formula HepaStopForte care poate sa ajute ficatul să functioneze corect,sa se detoxifieze si sa se regenereze singur si natural, asigurand un suport de calitate totodata sistemului imunitar in cazul infectiei cu Hepatita. Astragalus are un conținut bogat de saponine și flavonoide, ce sunt recunoscute pentru proprietatile antioxidante,hepatoprotectoare și stimulente ale sistemului imunitar.

Utilizat în medicina tradițională chineză pentru că întărește si echilibrează energia corpului, Astragalus ajută și la reglarea funcției renale pentru eliminarea toxinelor. Printre efectele benefice ale acestei plante se numară și proprietatea de a spori rezistența la frig și de a ajuta bărbații care se confruntă cu probleme de fertilitate.

Cătina Incașă (Phisalis Spp.)

catina

Este un ingredient important ce vitaminizează ficatul prin aportului bogat de vitaminE pe care îl oferă. Mai mult de atât, poate reduce inflamația in caz de infectie cu Hepatita C sau B , datorită vitaminei P. Poate sa contribuie la eliminarea proceselor oxidative si la intarirea sistemului imunitar pentru a putea gestiona corespunzator viremia. Continutul mineral bogat ajuta procesele naturale de regenerare si rejuvenare ale ficatului afectat de virusul hepatitic, poate sa amelioreze unele simptome de tulburări gastrointestinale sau erupții la nivelul pielii cauzate de boala de ficat, prin continutul de calciu, fier, fosfor, carotenoide și polizaharide, compuși ce au de asemenea proprietatea de a ajuta imunitatea in cazul infectiei cu Hepatita C.

Cei 18 aminoacizi dintre care opt esențiali alături de melatonină reduc riscul de deteriorare celulara si creste capacitatea de protectie a organismului. Se poate utiliza sub forma de extract in caz de hepatita, afectiuni degenerative, astm malarie, reumatism, dermatitasi guta.

Brusturele (Arctium Lappa)

brusture

Este un alt ingredient ce face parte din formula HepaStopForte si care poate apăra organismul de efectele unor substanţe nocive, precum tutunul şi alcoolul, şi stimulează funcţia hepato-biliară. Poate ajuta la creșterea numărului de anticorpi pe care organismul îi fabrică împotriva virusului hepatic si sustine răspunsul imun al organismului împotriva virusului hepatic, grație unei substanțe arctiozida, dar si a vitaminelor B și conținutului bogat în inulină, săruri de potasiu și tanină, este hepatoprotector, antibacterian, antifungic. In medicina chineza este folosit si in caz de diabet in gestionarea indicelui glicemic.

Busuiocul de câmp (Prunella Vulgaris)

busuioc

Cunoscut pentru proprietățile benefice in cazul unor infecții hepatita, sau in caz de abuz alcoolic, contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a diverselor chimicale care ajung in ficat, este folosit in medicina asiatica in boli autoimune, probleme ale căilor biliare, ischemie hepatica. Tot in medicina traditionala chinezeasca este utilizat in afectiunile tumorale si in cele hepatice pentru ca se pare ca ar avea o influenta pozitiva asupra imunitatii, tulburărilor gastrointestinale inflamațiilor.

cutie hepastop