HepaStopForte cel mai indragit produs pentru ficat realizat numai din extracte naturale

remediu natural pentru hepatita

Damiana (Tumera Diffusa)

Cunoscută drept planta mayașilor este bogată în tanini, rășini, guma, alcaloizi, flavonoide, ce au rolul nu doar de a stimula apetitul general, ci și de a crește secrețiile de hormoni feminine, dar și masculini. Mai mult de atat, această planta este un tonic cerebral, ceea ce înseamnă că are efect antidepresiv și anxiolitic în lupta cu oboseala sau depresia generate de boală. Printre beneficiile acestei plante se numară și reducerea riscului de encefalopatie care poate determina apariția unor stări de confuzie, sau tulburări de memorie în caz de ciroza sau Hepatită virală C si poate de asemenea reduce riscul de cancer hepatic, care poate să apară în aproximativ 28 de ani din momentul instalării virusului. Damiana are acțiune diuretică, laxativă, deci poate ajuta in cazuri severe când se urmarește eliminarea lichidului.

De asemenea are proprietatea de a elimina problemele digestive și constipația asociate cu alte afecțiuni grave ale ficatului, reduce riscul de cronicizare a infecției cu virusul Hepatic. Mai mult de atât, poate ajuta femeile in perioada menopauzei, ameliorează depresia, epuizările nervoase, anxietățile cauzate de boală. Unele studii au arătat eficiența Damianei în astm, bronșită, diabet, dizenterie si migrene.

remediu natural pentru hepatita

Sunătoarea (Hypericum Perforatum T)

Are rolul de a mobiliza sistemul imunitar să înceapă să lupte împotriva Hepatitei, care are tendința să evolueze către hepatită cronică în peste 80 % din cazuri fără macar să dea vreun simptom de cele mai multe ori. Cu un conținut bogat de uleiuri volatile, favonoide, hiperină, acizi organici, între care cafeic, clorogenic, dar și taninuri, derviați antracenici, colină, betacaroten, fitoncide, reduce aciditatea gastrică și crește cantitatea de sânge ce trece prin ficat, astfel poate sa reducă îngălbenirea feței sau a ochilor, insuficiența hepatică, tulburări ale gândirii determinate de boală.

Sunatoarea are, de asemenea, efect antiseptic, calmant, antiinflamator, decongestiv, dezinfectant, astringent, antidiareic și cicatrizant. Mai mult de atat, aceasta ajută organismul să elimine efecte secundare cum ar fi simptome de răceală, febră, dureri musculare, oboseală și tulburări.

remediu natural pentru hepatita

Astragalus (Membranaceus Brunge)

Invinge hepatita. Este ingredinetul cheie din formula HepaStopForte care poate sa optimizeze nivelul bilirubinei ca ficatul dumneavoastră să functioneze corect, astfel se poate produce o imunizare eficientă împotriva Hepatitei.

Astragalus are un conținut bogat de saponine și flavonoide, ce sunt recunoscute pentru proprietatea antioxidantă,antitumorală hepatoprotectoare și stimulente ale sistemului imunitar.

Utilizat în medicina tradițională chineză pentru că întărește si echilibrează energia corpului, Astragalus ajută și la reglarea funcției renale pentru eliminarea toxinelor. Asigură repararea tisulară și in cazuri de hemoragie cum este cazul varicelor esofagiene, poate să asigure recuperarea după hemoragii.

Printre efectele benefice ale acestei plante se numară și proprietatea de a spori rezistența la frig și de a ajuta bărbații care se confruntă cu probleme de fertilitate.

remediu natural pentru hepatita

Cătina Incașă (Phisalis Spp.)

Este un ingredient important ce vitaminizează ficatul prin aportului bogat de vitamina B și B12 pe care îl oferă. Mai mult de atât, reduce inflamația in caz de infectie cu Hepatita C sau B si în cancer, datorită vitaminei P.

Poate reduce de asemenea oxidarea și viremia.

Cu un conținut mare de vitamina C, stimuleaza sistemul imunitar si poate astfel combate deteriorările grave ale ficatului determinate de virusul hepatitic, ameliorează unele simptome de tulburări gastr. o-intestinale, erupții cutanate cauzate de sensibilitatea pielii la lumina soarelui.

Conține calciu, fier, fosfor, carotenoide și polizaharide, compuși ce au proprietatea de a oferi un răspuns terapeutic pozitiv in tratamentul Hepatitei C.

Cei 18 aminoacizi dintre care opt esențiali alături de melatonină reduc riscul de cancer. Însă si ajută în tratamentul cancerului si leucemiei.

Așadar, cătina incașă este de mare ajutor în tratarea Hepatitei cancerului, leucemiei, astmului, malariei, reumatismului, dermatitei și gutei.

remediu natural pentru hepatita

Brusturele (Arctium Lappa)

Este un alt ingredient ce face parte din formula HepaStopForte si care apără organismul de efectele unor substanţe nocive, precum tutunul şi alcoolul, şi stimulează funcţia hepato-biliară.Poate crește numărul anticorpilor pe care organismul îi fabrică împotriva virusului hepatic si poate facilita răspunsul imun al organismului împotriva virusului, grație unei substanțe puternice arctiozida, dar si vitaminelor B și conținutului bogat în inulină, săruri de potasiu și tannină.

Mai mult de atat, Brusturele este hepatoprotector antibacterian, antifungic și antiviral.

El merge foarte bine în diabet oferă rezultate clare si rapide in reducerea indicelui glicemic.

remediu natural pentru hepatita

Busuiocul de câmp (Prunella Vulgaris)

Cunoscut pentru proprietățile benefice încă din cele mai vechi timpuri, ajută in cazul unor infecții cu virusuri. De asemenea, ajută în abuzul alcoolic, elimină anumite substanțe toxice și diverse chimicale. Contribuie la ameliorarea unor boli autoimune, deficite mostenite genetic, obstrucții ale căilor biliare, ischemie hepatica.

E folosit și în tratamentul cancerului, dar in special in tratamentul Hepatitei pentru că, conține mecanisme puternice de acțiune antivirală ce atacă virusul hepatitic C.

Contribuie in ameliorarea unor stări de cefalee sau căderea părului, tulburările gastrointestinale ori inflamațiile căilor respiratorii, stari de somnolență exagerată, umflarea membrelor, abdomenului sau feței.